CRPS i media

2014

Kjetil Enlien, 44 år, er en av dem som har god effekt av Cannabis-munnsprayen Sativex. Han fikk diagnosen Komplekst Regional Smertesyndrom (CRPS) type 1, etter en arbeidsulykke for 10 år siden.
Nå brenner han for at andre med de samme plagene skal få Sativex på resept. I 2012 ble legemidlet godkjent for pasienter med moderat eller alvorlig spastisitet forårsaket av Multippel Sklerose (MS).
Les artikkelen her som sto i VG 2. mars 2014.

2013

Livet ble brått snudd opp og ned for Marion H, Kristensen. I desemberutgaven av medlemsbladet til Foreningen for kroniske smerter, Glimt (side 12) kan du lese mer om hennes historie.

Marion H. Kristensen har levd med kroniske smerter 7 år – les hennes historie her.

Les og se filmen om Krf-politikeren Hanne Marie Pedersen-Eriksen, som ble glemt av Smerteklinikken ved Rikshospitalet. Helseminster Høie sier det ikke er akseptabelt at sykehus glemmer pasienter.

Brit Kristin Heide falt på glattisen for 2 år siden og fikk påvist CRPS etter at gipsen ble tatt av. Hun var en av deltagerene på Fagdagen om CRPS som ble holdt på Steffensrud Rehabiliteringssenter på Gjøvik i november. Les intervjuet om henne i lokalavisen.

Et liv med smerte – en video om Marion H. Kristensen som har CRPS, produsert av Tore Berntsen i regi av Stopp smerten prosjektet.

Ken Morten Bjørheim har levd i smertehelvete i 10 år og nektes uførepensjon av NAV fordi han er for ung. Les om Ken Morten og se innslaget som ble sendt på TV2 nyhetene i mars.

2011

Les om Kari-Ann Nestet som utviklet CRPS etter en operasjon i tå.

Share Button